ZA ODRASLE

PLESNI MIX ZA ODRASLE

Plesne zvrsti hip hop, jazz, pop, salsa, cha-cha, country, … – nekaj, da nas razmiga in nas napolni z energijo. V 90 minutah se ogrejemo, v program vključimo tudi vaje za ratezanje, vaje za moč in oblikovanje telesa, sledi koreografija in preplesavanje, zaključimo s sproščanjem. Ta HIP HOP je res nekaj več: je druženje in izmenjava misli – predvsem pozitivnih, za kar je kriv ples. Namenjen je vsem starejšim od 20 let. Je rekreativne in tekmovalne narave – verjetno ste že slišali za naše “hip hop mame”, ki že nekaj let na državnem prvenstvu posegajo po najvišjih stopničkah. TO JE TO. GREMO PLESAT!

DRUŽABNI PLES

To je skupno ime za standardne in latinsko-ameriške plese, ki jih srečamo na zabavah, prireditvah, na odprtih plesih, tekmovanjih. Na tečajih družabnega plesa se na sproščen način naučimo osnovnih korakov svetovnega plesnega programa. Na začetnem tečaju družabnega plesa se seznanimo z angleškim (počasnim) in dunajskim (hitrim) valčkom in se naučimo zibati v ritmu fokstrota, tanga in cha cha-ja. Ko v nadaljevalnem tečaju naštetim dodamo še rumbo, salso, sambo, jive, hustle in še kaj, dobimo pravo zakladinco plesnega znanja in skrbi, da se ob različnih priložnostih ne bi znali zavrtetni in zabavati na plesišču ni več. V klubski skupini redno utrjujemo svoje znanje, popestrimo koreografije z novimi elementi in se naučimo še kaj novega, kot na primer slowfox in quickstep, zato nam nikoli ni dolgčas. Plesna vaja ni le učenje plesnih korakov, ampak prijetno druženje ob plesu in glasbi. Zato pozabite na vsakodnevne skrbi in se nam pridružite v svetu plesa!

Urnik v sezoni 2020/21:
Začetna skupina: sreda, 20:15-21:45
Nadaljevalna skupina: nedelja, 19:30-20:45
Klubska skupina: nedelja, 18:00-19:15

Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na info@psdnlp.com. Lepo vabljeni v našo družbo!

POSEBNA PONUDBA – SESTAVI SVOJ PLESNI PAKET

Tečaj je namenjen zaključenim skupinam (najmanj 5 parov ali 10 posameznikov), ki si lahko same oblikujejo svoj urnik. Pri ustvarjanju programa lahko sledite našemu programu ali pa mi sledimo vašim željam. Tako se lahko tudi pri nas zazibate v ritmih salse in bachate, ali pa se naučite osnov hip hopa in jazza. V primeru zadostnega števila prijav, želeni tečaj izvedemo tudi v kraju po vaši želji.

Tudi bodočim mladoporočencem lahko pomagamo pri usvojitvi prvih skupnih plesnih korakov, pri obnovitvi znanja ali pa skupaj ustvarimo prav posebno koreografijo za vajin poročni dan. Omejitev je nebo…