ZA NAJMLAJŠE

Celoletne plesne urice za najmlajše potekajo v Litiji, Kresnicah in na Vačah.

V skupinah CICI 1 (3-4 let), CICI 2(5-6 let), CICI 3 (3-6 let), CICI Kresnice (3-5 let) in CICI Vače (3-5 let) nudimo otroku možnost razvoja ustvarjalnega mišljenja preko gibanja in usvajanja gibalnih vzorcev, ki preidejo v gibalne navade, ki ostanejo za vse življenje. Skozi gibanje se telo krepi, razvija in ohranja prožnost, razvija dinamiko, ravnotežje, orientacijo telesa in prostora, otroci razvijejo smisel za ritem in sprostitev. Z nastopi očarajo gledalce, sami pa se navajajo na oder in nastopanje. Plesni tečaji za najmlajše ponujajo zdrav življenjski slog ter odnos do telesa in sveta, v katerem živimo. Združujejo in povezujejo nas tako v dvorani, kot tudi izven nje.

Ko skupine CICI prerastemo, nam nov izziv in naslednjo stopničko nudijo skupine POP mini, POP in ŠPF, ki nudijo utrjevanje in nadgradnjo gibalnega materiala.

Za vse male (predšolske) balerine je primeren tečaj BALET 1, ki poteka 1x tedensko v Litiji. Spoznamo pravilno držo telesa, baletne pozicije tok in nog, urimo svoje ravnotežje ter usvojimo prave baletne korake in poskoke. Baletne elemente povezujemo v lahkotne koreografije, ki jih nadgradimo z gibanjem po ritmu baletne glasbe.

PLESNA JOGA ZA OTROKE poteka v obliki izrednih delavnic, ki jih organiziramo nekajkrat na leto. Skozi pravljično potovanje z elementi joge pozitivno učinkujemo na motorične sposobnosti, nadzor nad čustvi , samozavest, imunski sistem, držo telesa, kapaciteto pljuč, zavedanje in obvladovanje telesa, zbranost in ustvarjalnost. Ure so zelo živahne in jih popestrimo z zvoki iz narave ali s plesnimi ritmi. Urice plesne joge bodo potekale nekajkrat letno, udeležijo pa se je lahko otroci sami ali v spremstvu staršev, babic in dedkov,… Če želite, da vas obvestimo o delavnicah plesne joge, nam pišite na info@psdnlp.com.