Tečaji za odrasle

 

DRUŽABNI PLES

To je skupno ime za standardne in latinsko-ameriške plese, ki jih srečamo na zabavah, prireditvah, na odprtih plesih, tekmovanjih. Med standardne plese štejemo angleški (počasni) in dunajski (hitri) valček, fokstrot ter tango, k latino plesom pa sodijo rumba, cha cha, mambo, salsa in samba. Ko naštetim dodamo še swing, hustle, jive in ostale, dobimo pravo zakladnico plesnega znanja. Na tečajih družabnega plesa se na sproščen način naučimo osnovnih korakov svetovnega plesnega programa, da se ob različnih priložnostih znamo zavrteti in zabavati na plesišču. Plesna vaja ni le učenje plesnih korakov, ampak prijetno druženje ob plesu in glasbi. Zato pozabite na vsakodnevne skrbi in se nam pridružite v svetu plesa!

Informacije za družabne plese objavimo kmalu.

 

HIP HOP za odrasle

Plesne zvrsti hip hop, jazz, pop, salsa, cha-cha… – nekaj, da te razmiga in ti da energijo. Zraven o plesu še kaj izveš, lahko pa plešeš solo, duo ali v skupini. V 75 minutah se ogreješ (raztegneš, pridobiš na moči), sledi koreografija (preplesavanje) in sproščanje. Ta HIP HOP je res nekaj več – je druženje, izmenjava misli – predvsem pozitivnih, za kar je kriv ples. Namenjen je vsem starejšim od 20 let.

SESTAVI SVOJ PLESNI PAKET

Tečaj je namenjen zaključenim skupinam, ki si lahko same oblikujejo svoj urnik in pri ustvarjanju programa sledimo vašim željam. Tako se lahko tudi pri nas zazibate v ritmih salse ali pa se naučite osnov hip hopa in jazza. Tudi mladoporočencem lahko pomagamo pri usvojitvi prvih skupnih plesnih korakov, pri obnovitvi znanja ali pa skupaj ustvarimo prav posebno koreografijo za vajin prvi skupni ples. Omejitev je nebo …
V primeru zadostnega števila prijav, želeni tečaj izvedemo tudi v kraju po vaši želji.