Vabilo na drugo Plesno inFuzijo

Doživite plesno infuzijo v fuziji plesa za predšolske otroke, otroke in mladostnike. Po uspešno izvedenem prvem dnevu plesnih delavnic v oktobru, se bomo ponovno družili v soboto, 23. novembra 2019. Delavnice so namenjene prav vsem, tako članom PŠD NLP, kot tudi vsem ostalim, ki uživajo v gibu in plesni umetnosti.


V prvem delu tokratne delavnice se bomo s Tjašo Dražumerič, ki v našem društvu poučuje tečaje CICI, spoznali s plesom skozi pravljico. Poslušali bomo pravljico, se z gibanjem spremenili v pravljične junake in nastala bo mala plesna predstava. Zaplešimo pravljico!

Drugi del pa je namenjen tekmovalnim plesalcem, ki se bodo spoznali s sodobnim plesnim stilom. V goste prihaja vedno odlična Urša Rupnik, ki je samozaposlena v kulturi kot plesalka, koreografinja in plesna pedagoginja. Diplomirala je na Fakulteti za družbene vede UL (kulturologija) ter na Akademiji za ples v Ljubljani (ples in koreografija), plesno pa se je izobraževala še na številnih seminarjih in delavnicah doma in v tujini. Urša je prejemnica Listine Mete Vidmar (2012), ki jo podeljuje Javni sklad RS za dosežke na področju sodobne plesne umetnosti ter prejemnica Srebrnega priznanja Zveze kulturnih društev Ljubljana (2019) za izjemen prispevek na področju sodobnega plesa.

Urnik:
16:00 – 17:00 Zaplešimo pravljico s Tjašo Dražumerič
17:30 – 18:45 Urša Rupnik – class za otroke in mladince
19:00 – 20:15 Urša Rupnik – class za mladince in člane