Plesna inFuzija #1

V soboto, 26. 10. 2019 je v Litiji prvič potekal poseben dogodek v organizaciji plesnega društva NLP z naslovom Plesna inFuzija – fuzija plesa za otroke in mladostnike.

Najprej smo pripravili delavnice za najmlajše. Skozi pravljično potovanje z elementi joge pod vodstvom Nataše Lovše Pepelnak so otroci spoznavali nove gibalne vzorce. Urica plesne joge je bila namenjena predšolskim otrokom, otroci pa so lahko plesne gibe izvajali v spremstvu staršev, bratcev ali sestric, tet ali stricev, itd.

V drugem delu Plesne inFuzije so se preizkusili nekoliko starejši plesalci hip hopa. V goste smo povabili plesalca in koreografa Jana Marolta, ki v zadnjih nekaj letih spada v sam vrh slovenske plesne smetane. Jan trenutno deluje kot profesionalni plesalec in koreograf, svoj kruh pa služi tako z nastopi doma in v tujini, kot tudi s plesnimi delavnicami v Sloveniji in sosednjih državah. Po končanih delavnicah so vsi udeleženci dvorano zapuščali nasmejanih ust, zato se bomo v društvu potrudili, da bomo v seriji dogodkov pripravili še veliko zanimivih vsebin. Se vidimo novembra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s