Obvestilo: Aprilski nastopi

April bo vsekakor eden izmed bolj pestrih mesecev v našem društvu, saj nas čaka kar nekaj nastopov in tekmovanj.

15. aprila večina naših plesalcev nastopa na Plesnem bazarju, območni reviji plesnih skupin v Kulturnem centru Litija (na Stavbah). Nastopamo skupine Cici 1&2, Pop, Cici in Otroci Kresnice, Otroci Litija, Vače mlajši in starejši, Baletke, … Pričetek prireditve je ob 18. uri, pred tem pa bomo imeli tudi generalko. O točni uri bodo otroci obveščeni na zadnji vaji pred nastopom.
VSTOPNICE: Prejeli smo sporočilo organizatorja (JSKD – Oi Litija), da bo pred prireditvijo v Kulturnem centru na voljo omejeno število vstopnic (le 120)!

Tekmovalce čakata kar 2 pokalna turnirja. Prvi bo 2. in 3. 4. v Ljubljani (jazz in street), drugi pa 9. in 10. 4. v Krškem (hip hop). Mladinska in članska formacija pa se bosta od 15. do 17. aprila 2016 mudili na InterDanceFEST-u v Sarajevu.

Plesalke, ki vsako leto sodelujejo v projektu Šolski plesni festival (Vače starejši), se bodo v tem mesecu prav tako udeležile tekmovanja, in sicer 20. 4. 2016 (Polhov Gradec).

Mesec pa bomo zaključili z za nas najbolj posebno prireditvijo – GALA PRIREDITVIJO ob 5-letnici našega društva. Obletnico bomo proslavili 23. aprila 2016 ob 18.00 v Športni dvorani v Litiji. Več o prireditvi preberite na tej povezavi. Vabljeni!