Plesni tečaji za odrasle

Oktobra prihajajo novi tečaji za odrasle!
odrasli 2015

Vsak petek od 2. oktobra dalje se bomo razmigali na hip hop tečaju za odrasle. S hip hopom bomo združili tudi druge plesne zvrsti – jazz, pop, salsa, cha-cha, country, … – nekaj, da nas razmiga in napolni z energijo. V 75 minutah se ogrejemo (raztegnemo, dodamo tudi vaje za moč), sledi koreografija (preplesavanje) in sproščanje. Ta HIP HOP je res nekaj več – je druženje, izmenjava pozitivnih misli, sprostitev in še in še…!

Vsako nedeljo od 4. oktobra dalje pa bomo plesali v parih. Na urah družabnega plesa bomo osvojili osnovne plesne korake valčka, fokstrota, sambe, cha cha-ja, rumbe, jive-a in mnogih drugih plesov. Tečaj je primeren tako za čiste začetnike kot tudi tiste, ki bi radi obnovili svoje plesno znanje, ali pa nad plesom v parih navdušili svojega plesnega partnerja 🙂

Oba tečaja potekata v dvorani Steko v Litiji (Ljubljanska c. 18). Več informacij na psd.nlp@gmail.com in na prvi vaji!

Tečaj družabnih plesov za odrasle bo potekal tudi na Vačah! Plesali bomo vsak četrtek ob 19.00 do 20.15, prva vaja bo 8. oktobra! Tudi za ta tečaj nam morebitna vprašanja lahko pošljete na psd.nlp@gmail.com ali pa se oglasite na prvi vaji in se preizkusite v plesih v paru.

Vabljeni, da se nam pridružite!!